Sunday, January 27, 2019

Europarlamenttiehdokas Seppo Lehto: Europarlamenttivaaleissa huomio islamiin, maahanmuuttajiin ja maahanmuuton rajoittamiseen

Europarlamenttiehdokas Seppo Lehto: Europarlamenttivaaleissa huomio islamiin, maahanmuuttajiin ja erityisesti islamtaustaisen maahanmuuton rajoittamiseen

Suvakkihorojen idealismi "mustan muuttamisesta valkoiseksi" on verrattavissa muinaisten alkemistien haaveisiin kullanluomisesta muusta. "Kultamunat" eivät ole monastikaan "kultamunia" vaan tunkevat "kultamuniaan" toisten pesiin ilman lupaa raiskaten, murhaten etc.
= Yhteiskuntarauhamme vaarantuu päivä päivältä enempi ja niiden joiden pitäisi meitä suojella huomio kiinnittyy epäkohdista esiintuovien nitistämisiin näytösoikeudenkäynnein etc.

Realismia suvakkihorojeen, suvakkivittujen eli huuhaa-ajattelijoiden sijaan: Europarlamenttivaaleissa huomio maahanmuuttajiin ja maahanmuuton rajoittamiseen. 

Siksi Seppo Lehto-ajatuksin lentävin europarlamenttiin eurovaaleissa tuellanne alkuperäkansojen oikeuksia säilyttämään ja torjumaan matu- ja islaminvaasio Suomeen ja Eurooppaan

Vainojen päivänä 27.1.2019 Seppo Lehto kansakunnallinen opastajanne eduskuntavaaleissa / europarlamenttivaaleissa. Olen myös ehdokkaana mikäli tilanne on otollinen. 

Vittuilkaamme, krisoikaamme stalinismia, suvakkihoroja eri puolueissa rajattomasti aikaa ja vaivaamme säästämättä:

Tenniksessäkin pyritään lyömään pallo takaisin, näin pitää toimia myös elintasopakolaisten ja erilaisten isis-sotureiden kanssa joiden pääasiallinen toimi on kusettaa ja raiskailla härskisti väittäen sen kuuluvan kulttuuriinsa. Itsestäänselvää on että melkoisen tyhmiä virkamiehiä on vastaanottokeskuksissa ja passienmyöntäjinä kun partalapsetkin menevät läpi "lapsina" ilman ikätestausta hampaista. Olisi varmasti halvempaa kuin sotarikollisten majoittaminen lopuksi elämäänsä kustannuksellamme.

------------------------------
https://eurovaaleissa-huomio-maahanmuuttoon.blogspot.com/
--------------------------------

No comments: